You are currently viewing Εκδρομή με το Δίκτυο Μικρασιάτης στην Κωνσταντινούπολη (24-28 Οκτωβρίου)

Εκδρομή με το Δίκτυο Μικρασιάτης στην Κωνσταντινούπολη (24-28 Οκτωβρίου)

cp0lis-diktyo-ekdromi

24-10 ως 28-10-2014

Πρόγραμμα Οδικής  Εκδρομής στην Κωνσταντινούπολη

 

1η Ημέρα: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/10 Αθήνα – Θήβα-Θεσσαλονίκη-Καβάλα-Σύνορα

Συγκέντρωση  σε στάση Μετρό στην Αθήνα (το ακριβές σημείο θα ανακοινωθεί ανάλογα την περιοχή προέλευσης των εκδρομέων μας).  Με ενδιάμεσες στάσεις σε Θήβα,  Θεσσαλονίκη και Καβάλα αλλά και  για καφέ & δείπνο  θα φθάσουμε στα Ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου μέσω Θεσσαλονίκης – Καβάλας πολύ νωρίς το πρωί.

2η ημέρα  ΣΑΒΒΑΤΟ   25/10/ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ               

Μετά τις τελωνιακές διαδικασίες θα συνεχίσουμε για το Κεσσάν, τη Ραιδεστό (Τεκιρντάγ) όπου θα έχουμε στάση.  Περνώντας από τα γνωστά προάστια Σηλυβρία, Τσεκμετζέ (μικρή και μεγάλη λιμνοθάλασσα του Τσεκμετζέ) Αγίου Στεφάνου (διεθνές αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολης), Ατακιόγ, Μακροχώρι, Ψωμάθια, Κοντοσκαλί και φθάνουμε στο κέντρο της Πόλης  όπου βρίσκεται  το ξενοδοχείο μας περίπου το μεσημέρι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα 17:00 αναχώρηση για Πανηγυρικό Εσπερινό στην εκκλησία της Κοινότητας ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Το βράδυ ακολουθεί δεξίωση προσφορά της Κοινότητας ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΑΤΑΟΥΛΩΝ προς τιμήν των εκδρομέων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα  ΚΥΡΙΑΚΗ  26/10/2014 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ               

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα Ταταύλα, όπου θα παρακολουθήσουμε την Θεία Λειτουργία στην εκκλησία της Κοινότητας Αγίου Δημητρίου. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε και θα ξεκινήσουμε για  κρουαζιέρα στα ξακουστά Πριγκιπόννησα.

Στην προκυμαία του Σιρκετζή θα μας περιμένει το βαποράκι για να μας φέρει στις καταπράσινες κηλίδες που στολίζουν τα νερά της Προποντίδας. Η Πρώτη, η Αντιγόνη, η Χάλκη και η Πρίγκηπος. Όλα τους φημισμένα παλιά θέρετρα του Ελληνισμού. Επίσκεψη στην Χάλκη με την περίφημη Θεολογική σχολή. Στην Πρίγκηπο θα έχουμε το ελεύθερο χρόνο  για να θαυμάσουμε τα παλιά Αρχοντικά κάνοντας μία βόλτα με τις άμαξες στο νησί. Ακολουθεί προαιρετικά το μεσημεριανό μας γεύμα σε πολυτελές εστιατόριο στη παραλία του νησιού.  Όταν το βαποράκι πάρει την ρότα του γυρισμού, εικόνες και μνήμες από τα περασμένα θα μας συντροφεύουν μέχρι την Κωνσταντινούπολη.
Χρόνος ελεύθερος για μια βόλτα στο ΠΕΡΑΝ. Για το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικό γλέντι σε κοσμικό κέντρο όπου θα γνωρίσουμε τον ανατολίτικο τρόπο διασκέδασης ή στο KUMKAPI. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.

4η ημέρα  ΔΕΥΤΕΡΑ  27/10/2014. ΚΩΝ/ΠΟΛΗ– ΑΓ. ΣΟΦΙΑ – PIERLOTI – ΚΑΒΑΚΙΑ

Πρωινό. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στη μεγαλοπρεπή Αγία Σοφιά, αρχιτεκτονικό επίτευγμα, την Εκκλησία θρύλο του Ελληνισμού. Ακολουθεί επίσκεψη  στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για εκκλησιασμό. Επόμενη στάση στην Μονή ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ. Συνεχίζοντας θα βρεθούμε στο θρυλικό PIER LOTI για να απολαύσουμε με τον καφέ μας, την πανοραμική θέα της Βασιλεύουσας & τον Κεράτιο κόλπο. Συνεχίζοντας την διαδρομή μας θα βρεθούμε  στα ΚΑΒΑΚΙΑ όπου θα έχουμε προαιρετικό μεσημεριανό γεύμα. Η επιστροφή  θα γίνει μέσω θαυμάσια διαδρομής περνώντας από τον παραλιακό δρόμο του Βοσπόρου και τα γνωστά χωριά Νιχώρι, Θεραπειά, Μέγα Ρεύμα. Tο απόγευμα ελεύθερος χρόνος  για ξεκούραση. Το βράδυ ελεύθερο. Προαιρετικά χανουμάκια. Διανυκτέρευση. 

5η ημέρα  ΤΡΙΤΗ  28/10/2014 ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ( αγορές – επιστροφή )

Μετά το πρωινό αναχώρηση θα επισκεφθούμε την Κλειστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) με τα 4216 καταστήματα Εδώ θα βρείτε θαυμάσια δερμάτινα, χαλιά, καλοδουλεμένα ασημικά, μπρούτζινα & είδη λαικής τέχνης σε  μεγάλη ποικιλία. Επόμενη στάση στην Αιγυπτιακή Αγορά ( Μισίρ Τσαρσί ) με τα χιλιάδες μπαχαρικά & άλλα είδη. Αναχώρηση το μεσημέρι  για τα Ελληνοτουρκικά σύνορα μέσω Ραιδεστού. Συνεχίζοντας την διαδρομή μας με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ & φαγητό θα φθάσουμε νωρίς το πρωί στη Αθήνα – Πειραιά.  Τέλος εκδρομής

——————————————————————————————————————–

Τιμή συμμετοχής οδικώς σε δίκλινο- τρίκλινο 250 ευρώ.
Το μονόκλινο επιβαρύνεται με 80 ευρώ επιπλέον.

———————————————————————————————————————

ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Μεταφορές με κλιματιζόμενα πολυτελή πούλμαν

3 διανυκτερεύσεις  σε ξενοδοχεία  4 αστέρων στην Κων/πολη ( EURO PLAZA – LION )

Όλα τα πρωινά σε πλούσιο μπουφέ στα ξενοδοχεία.

1 δείπνο από την Κοινότητα  ΤΑΤΑΟΥΛΩΝ.

Αρχηγός συνοδός

Φ.Π.Α. – Διόδια – Διελεύσεις

Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

Είσοδος στην Αγ. Σοφία, καραβάκια για Πριγκιπόννησα, βόλτα με την άμαξα,  παραδοσιακή  φολκλορική βραδιά με φαγητό  και ποτό, φιλοδωρήματα, ποτά & ότι αναγράφεται ως προαιρετικό.

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ ΣΤΑ ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ:   6 €.

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ:                                      30 YTL  = 10 €.

TIMH ΓΕΥΜΑΤΟΣ  ΣΤΑ ΚΑΒΑΚΙΑ:                           12 €

ΤΙΜΗ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ KOUMKAPI:                         12 €

ΤΙΜΗ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΟΤΟ ΣΤΑ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ 25 €

ΣΗΜ: 1) Με τις δηλώσεις συμμετοχής έως  Παρασκευή 02/10/2014 θα θέλαμε: Ονομ/νυμο, αριθμό διαβατηρίου ή ταυτότητας, ημ/νία έναρξης, ημ/νία γέννησης.

2) Για το ταξίδι να έχετε μαζί σας καινούργια ταυτότητα με Λατινικούς χαρακτήρες (μετά το 2006) ή διαβατήριο που να έχει ισχύ για 6 τουλάχιστον Μήνες.

3) Εξόφληση έως Παρασκευή  02/10/2014.

 Πληροφορίες Δίκτυο Μικρασιάτης 6987123073, 210 3256411, info@mikrasiatis.gr

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

7  +  3  =