Εκδηλώσεις Μνήμης Συλλόγου Μικρασιατών Ερμούπολης Σύρου

Με αφορμή τη συμπλήρωση 89 ετών από τη Μικρασιατική Καταστροφή, στις 18.09.2011 ο Σύλλογός μας, κατόπιν προσκλήσεως της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικρασίας. Ο κ. Χρήστος Τσαούσογλου, μέλος του Δ.Σ., εκφώνησε  εντός του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου  τον πανηγυρικό της ημέρας  και ο κ. Νίκος Λειβαδάρας, πρόεδρος του Συλλόγου, κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων εκ μέρους του Συλλόγου μας.

Τις προσεχείς ημέρες, στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2011 (Τετάρτη και Πέμπτη αντίστοιχα) στο θέατρο Απόλλων της Ερμούπολης Σύρου στις 21:00′ θα πραγματοποιηθεί συναυλίαμε το έργο των Απόστολου Καλδάρα και Πυθαγόρα, ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, την οποία διοργανώνει ο Σύλλογος Μικρασιατών Ερμούπολης Σύρου σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Σύρου .

Στη συναυλία θα τραγουδήσουν ο Γιάννης Δεσύπρης, η Έλσα Χαραλάμπους και η Κατερίνα Χαρμπάτση, οι οποίοι θα συνοδεύονται από εννεαμελή ορχήστρα με καταξιωμένους καλλιτέχνες που θα έρθει από την Αθήνα ειδικά γι’ αυτό το σκοπό.

Η είσοδος είναι δωρεάν για τα μέλη μας και   κοστίζει 10 ευρώ για τους υπολοίπους θεατές. Τα έσοδα θα διατεθούν για να καλυφθούν τα έξοδα της εκδηλωσης.

Τέλος,σας γνωρίζουμε τη διεύθυνση του ιστολογίου μας, που είναι η εξής:  http://syllogosmikrasiatwnsyrou.blogspot.com/

Εκ του Δ.Σ

Σύλλογος Μικρασιατών Ερμούπολης Σύρου

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

2  +  7  =