Εκδηλώσεις για τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του στρατηγού Ν.Πλαστήρα στη Χίο

 Χίος Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 13:30 μμ

Σας γνωρίζουμε ότι ο Μορφωτικός Σύνδεσμος Βαρβασίου Χίου «Βιβλιοθήκη Ο ΦΑΡΟΣ», η Επιτροπή Φιλοτέχνησης έφιππου ανδριάντα του στρατηγού Νικολάου Πλαστήρα, ο Δήμος Χίου και η 96 Ανωτέρα Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής «Χίος» διοργανώνουν εκδηλώσεις για τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του «Μαύρου Καβαλάρη» που θα γίνουν στην πόλη της Χίου την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013.

 

Λόγω περιορισμένου χρόνου σας αποστέλλομε ηλεκτρονικά η με φαξ την πρόσκληση και το πρόγραμμα τα οποία θα λάβετε επισήμως και με το ταχυδρομείο. Θερμή παράκληση να μας δηλώσετε την παρουσία σας έως 5 Φεβρουαρίου 2013 στην ηλεκτρονική διεύθυνση xanthe51@yahoo.gr η στο fax 22710 20621.

 

Προς διευκόλυνσή σας παραθέτουμε πληροφορίες αεροπορικών πτήσεων και δρομολόγια πλοίων για να προβείτε έγκαιρα στις απαιτούμενες κρατήσεις για την μετάβασή σας στη Χίο, καθώς και ονόματα ξενοδοχείων στην πόλη για ενδεχόμενη διαμονή σας.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση η πρόσθετη πληροφορία επιθυμείτε παρακαλούμε απευθύνεσθε στην κ. Ξανθή Αξιωτάκη, τηλ. 22710 92198 και κινητό 693 800 22 30

 

Με ιδιαίτερη τιμή,

Για το Δ.Σ

 

Ανδρέας Αξιωτάκης

Πρόεδρος Φάρου Βαρβασίου Χίου

Ο Σύλλογος καλεί  όλα τα Μικρασιατικα Σωματεία  που μπορούν να παρευρεθούν στα αποκαλυπτήρια του αδριάντα και στις εκδηλώσεις στη Χίο, να επικοινωνήσουν με την κα Ξανθή Αξιωτάκη.

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

  +  34  =  39