You are currently viewing Εφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής του Μικρασιατικού Συλλόγου Καισαριανής Σαράντης Μολυνδρής

Εφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής του Μικρασιατικού Συλλόγου Καισαριανής Σαράντης Μολυνδρής

molyndris1

Ο  Μικρασιατικός Σύλλογος Καισαριανής με μεγάλη λύπη σας ενημερώνει ότι έφυγε από κοντά μας ο επίτιμος πρόεδρος μας ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΜΟΛΥΝΔΡΗΣ …. ήταν ένας από τους κύριους οραματιστές για την δημιουργία του συλλόγου μας.  Η κηδεία του θα γίνει την Μ.Τρίτη στις 4 μ.μ από την εκκλησία Παναγίτσα στην πλατεία Καισαριανής.

Ο Σαράντης Μολυνδρής γεννήθηκε στην Καισαριανή το 1931, όταν οι γονείς του προσπαθούσαν να στήσουν τη νέα τους ζωή στην Ελλάδα.

Στα παιδικά του χρόνια στερήθηκε κάθε αγαθό, αλλά μεγάλωσε με μεγάλη αγάπη για τη Μικρά Ασία. «Γεννήθηκα με μία ανίατη ασθένεια έλεγε. Αυτή του μικρασιατικού στοιχείου. Οταν ήταν νέος δούλευε ως ναυτικός και το πρώτο πράγμα που έκανε όταν έφτανε σε ένα μέρος ήταν να ψάχνει εάν έχει Μικρασιάτες. Βρήκε μέχρι και στην Αφρική».

Ο Σαράντης Μολυνδρής ήταν ο πρώτος που ίδρυσε το Μικρασιατικό Σύλλογο Καισαριανής, που σήμερα μετράει περισσότερα από 1.000 μέλη.

Σημ. Το Δίκτυο Μικρασιάτης εκφράζει στην οικογένεια του τα  θερμά του συλλυπητήρια

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

  +  74  =  77