Δημιουργία Χορευτικού Τμήματος από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λαυρίου Η ΜΙΚΡΑΣΙΑ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαυρίου Η ΜΙΚΡΑΣΙΑ, σε μια ζεστή ατμόσφαιρα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Αγίου Αποστόλου Ανδρέα, το Σάββατο 17 Μαρτίου, προσκάλεσε τις κυρίες μέλη και φίλες του συλλόγου  σε τσάι, ώστε να τις ευχαριστήσει για τη μέχρι σήμερα προσφορά τους και να ακούσει τις ιδέες τους όσον αφορά την πραγματοποίηση νέων δραστηριοτήτων.
Όσες κυρίες παρευρέθησαν είχαν τη δυνατότητα μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο να ανταλλάξουν απόψεις και να πληροφορηθούν για τις νέες δραστηριότητες του συλλόγου, ανάμεσα στις οποίες είναι η έναρξη χορευτικού τμήματος, αλλά και για τις προσεχείς εκδηλώσεις που θα ανακοινωθούν στην ευρύτερη τοπική κοινωνία με σχετικά δελτία τύπου εν ευθέτω χρόνω. Όμορφη έκπληξη αποτέλεσε η ευγενική κίνηση του προέδρου, κυρίου Μίμη Δεληγιάννη, να προσφέρει άνθη σε όλες τις κυρίες, λόγω του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας που είχε προηγηθεί.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Αναβύσσου, κυρία Σαββούλα Κεπέσογλου Παλταλίδου.
 Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαριστούν θερμά  τον πατέρα Κων/νο Συρίγο που, συμπαραστεκόμενος πάντα στο έργο του συλλόγου,  διέθεσε το χώρο, τις κυρίες που παρασκεύασαν  τα υπέροχα γλυκίσματα, που συνόδευσαν το τσάι, και τις εθελόντριες του Πνευματικού Κέντρου που ακαταπόνητα βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Όσα μέλη και φίλοι  επιθυμούν να εγγραφούν στο χορευτικό τμήμα του συλλόγου παρακαλούνται να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6974785066 κα. Μακαρώνη Πασχαλιά.
Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

8  +  1  =