Χριστουγεννιάτικη Αγορά (Bazaar) του Συλλόγου Ποντίων Μεταμόρφωσης

« Τα Πίζηλα » (οι καλικάτζαροι…)

Ο Σύλλογος Ποντίων Μετ/σης Αττικής «Ο ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ» προσκαλεί όλους, στην Χριστουγεννιάτικη αγορά (Bazaar) που διοργανώνει το τριήμερο 16-17-18 Δεκεμβρίου στην αίθουσά του , επί της οδού Κ. Βάρναλη 12.

Στην γιορτινή αγορά μας θα βρείτε δημιουργίες των παιδιών απ’ την ομάδα του «Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου» που ανήκει στις πολιτιστικές δραστηριότητες του συλλόγου μας. Τα παιδιά έβαλαν όλη την φαντασία και το μεράκι τους ξέροντας πως τα έσοδα από αυτή τους την ενέργεια θα έχουν φιλανθρωπικό σκοπό!!! Επίσης θα βρείτε πολλές επιλογές για τα δώρα των ημερών όπως βιβλία, διακοσμητικά κεριά, καλλυντικά, χριστουγεννιάτικα στολίδια και κάρτες, παιχνίδια, καλάθια με ποτά, παραδοσιακές μαρμελάδες και γλυκά, πίνακες, φυτά , και άλλα πολλά σε καταπληκτικές τιμές!

Μέρες ανάγκης, μέρες άχρωμες, ας τις βγάλουμε απ’ την καρδιά μας σε …..

Μέρες αγάπης και χαράς!

Τα εγκαίνια θα γίνουν την Παρασκευή 16/12/2011 στις 18:00.

Το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου θα σας περιμένουμε από τις 10:00πμ – 22:00μμ.

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 θα γίνει χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή με θεατρική παράσταση από τα παιδιά του καλλιτεχνικού εργαστηρίου. Δώστε την χαρά στα παιδιά σας να δώσουν τα ίδια το γράμμα τους στον Αϊ Βασίλη που θα μας τιμήσει και αυτός με την παρουσία του, μοιράζοντας στα παιδιά σοκολάτες και καραμέλες.

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά !!!

Με εκτίμηση

Αμανατίδης Θεόδωρος                              Παπαδοπούλου Ιωάννα

Πρόεδρος Δ.Σ                                                         Γεν. Γραμματέας

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

70  +    =  72