Χορός της Ενωσης Ποντίων Νέας Σμύρνης “Η Μαύρη Θάλασσα”

epmavrithalassa

Σας προσκαλούμε να γλεντήσουμε όλοι μαζί απολαμβάνοντας νοστιμότατους ελληνικούς μεζέδες, ψητά, σαλάτες καθώς και υπέροχη παραδοσιακή και λαϊκή μουσική, αυτή την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 12:30΄το μεσημέρι στην ταβέρνα των καλοφαγάδων “Το Μυστικό”(Λεντάκη, Αμισού και Υμηττού, κοντά στην πλατεία Υμηττού, στο ισόγειο του Φιλοπρόοδου Ομίλου Υμηττού), πρόσβαση και με λεωφορείο 232 Πειραιάς-Βύρωνας, ή με 212 από σταθμό μετρό Δάφνης,Τηλ.210 7629905. Ιστοσελίδα www.tomystiko.gr. Απεριόριστη κατανάλωση λευκού ή κόκκινου κρασιού Νεμέας και αναψυκτικών μόνο με 20 ευρώ. Συμμετέχει η χορευτική μας ομάδα και οι μουσικοί Ανέστης Ιωακειμίδης(τραγούδι), Γ. και Π.Φωτιάδης, Γ.και Π. Καζαντζίδης και Π.Κατσώτης. Προμηθευτείτε εγκαίρως τις προσκλήσεις σας για να μην χάσετε αυτό το μοναδικό γλέντι.

Κερδίστε άμεσα ένα από τα 260 δώρα της λαχειοφόρου αγοράς μας αγοράζοντας τους λαχνούς μας που ήδη διατίθενται. Μέρος των εσόδων θα δοθεί για την ανακούφιση μελών μας που βρίσκονται σε πολύ δεινή οικονομική κατάσταση. Κατά τη διάρκεια του χορού θα κληρωθούν και τα μεγάλα δώρα μας που περιλαμβάνουν:

1ον/ 8ήμερο αεροπορικό ταξίδι με ημιδιατροφή, στον Πόντο(Σαφράμπολη, Κασταμονή, Σινώπη, Σαμψούντα, Οινόη, Κοτύωρα, Τρίπολη, Τραπεζούντα, Παναγία Σουμελά, Ματσούκα, Σούρμενα, Ρίζεον, Αμάσεια) και την Κωνσταντινούπολη με την Ένωσή μας, που πραγματοποιείται από 3 έως 10 Ιουλίου, αξίας 790 ευρώ.

2ον/ 3ήμερο ταξίδι στα Γιάννενα-Ζαγοροχώρια-Μέτσοβο με την Ένωσή μας το τριήμερο 23-24-25 Μαρτίου.

3ον/ Ετήσια υποτροφία 100% για εκμάθηση ξένης γλώσσας οποιουδήποτε επιπέδου, προσφορά του Κέντρου ξένων γλωσσών Σιοτρόπου-Βασιλάκη-Χρυσοχοΐδη (Αρτάκης και Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄) στη Νέα Σμύρνη

4ον-5ον/ 2 Ετήσιες υποτροφίες 50% για εκμάθηση ξένης γλώσσας από το ίδιο Κέντρο

6ον/ Τραπεζάκι ξύλινο σαλονιού προσφορά Κουκουτσάκης Αγ.Δημητρίου 294

Προμηθευτείτε λαχνούς και προσκλήσεις ή κάντε κρατήσεις για το χορό μας στο γραφείο της Ένωσης μας που είναι ανοιχτό καθημερινά από 6-8.30΄μ.μ. Τηλ/Αυτ.Τηλεφωνητής 210 9313288 και τηλ. προέδρου 6986501022

Με θερμούς ποντιακούς χαιρετισμούς και την ευχή να είστε όλοι καλά και να σας έχουμε κοντά μας στις δράσεις μας

Για το Δ.Σ

Η πρόεδρος Ράνια Χρυσοχοΐδου-Κανάκη

 

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

44  +    =  52