ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΔΕΗΣΗ & ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ
ΑΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011, ΣΤΙΣ 5:30 μ.μ.
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Ανατολικής Αττικής, όπως είχε ανακοινώσει σε προηγούμενο δελτίο τύπου, προσέφερε την εικόνα του Εθνομάρτυρα Αγίου Χρυσοστόμου Μητροπολίτου Σμύρνης (την οποία δώρισε στον Σύλλογο ο συντοπίτης και συμπατριώτης μας κ. Γεώργιος Χατζηγιαννάκος), στον ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, αφού έκρινε ότι η θέση στην οποία αρμόζει να βρίσκεται η εικόνα του Μικρασιάτη Αγίου μας, είναι αποκλειστικά και μόνο η εκκλησία.
Η παράδοση της ιεράς εικόνας έγινε από την Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Παρασκευή Σαριντζιώτη-Παπαγεωργίου στον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Πατέρα Διονύσιο Κατερίνα, προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής, με την δέηση ο Άγιος να ευλογεί, να προστατεύει όλους τους Έλληνες που δοκιμάζονται και να μας δίνει δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις όποιες δυσκολίες με θάρρος και πίστη.
Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Ανατ. Αττικής, να προσέλθουν την ως άνω αναγραφόμενη ημερομηνία, προκειμένου να Τιμήσουμε τον Άγιο και να προσευχηθούμε όλοι μαζί.
Μετά το πέρας της Αρτοκλασίας, θα μοιραστεί άρτος σε όλο το εκκλησίασμα.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο Η Πρόεδρος
Παρασκευή Σαριντζιώτη- Παπαγεωργίου
Ο Προϊστάμενος
Του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής
Αρχιμανδρίτης
Διονύσιος Κατερίνας