Αρχαιρεσίες στον Πολιτιστικό Σύλλογο Γέροντα Καβάλας «Ο ΔιδυμαίοςΑπόλλων»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γέροντα Καβάλας «Ο ΔιδυμαίοςΑπόλλων» καλεί τα μέλη του, σύμφωνα με το καταστατικό του, στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 10:30 π.μ. στην αίθουσα του συλλόγου, με κύριο θέμα τον οικονομικό – διοικητικό απολογισμό και την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Αν δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 7 Μαρτίου 2010 την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

* 1) Εκλογή των οργάνων Διοίκησης της Γενικής Συνέλευσης και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

* 2) Εκλογή εφορευτικής επιτροπής κατά την εκλογική διαδικασία ανάδειξης νέου Δ. Σ.

* 3) Διοικητικός και οικονομικόςαπολογισμός πεπραγμένων του Δ.Σ. από τις 20-02-2008 μέχρι 20-02-2010.

* 4) Έγκριση έκθεσης εξελεγκτικής επιτροπής.

* 5) Διάφορα θέματα τα οποία θατεθούν από μέλη του συλλόγου.

Δικαίωμα “εκλέγειν και εκλέγεσθαι” έχουν όλα μέλη τα οποία είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο μελών του συλλόγου και έχουν καταβάλει την ετήσια συνδρομή.

Η παρουσία όλων των μελών του συλλόγου στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση κρίνεται απαραίτητη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010

Το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου ” Ο Διδυμαίος Απόλλων ” αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που βοήθησαν για να ολοκληθωθεί με μεγάλη επιτυχία η παράσταση στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Χρυσούπολης το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου.

Από την πρώτη στιγμή που αποφασίστηκε η πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης η κινητοποίηση στο Σύλλογό μας ήταν μεγάλη. Ο δάσκαλος μας κ. Χρόνης Ιωαννίδης ήταν ο πυρήνας αυτής της εκδήλωσης ο άνθρωπος που σκέφτηκε την παράσταση και συντόνισε όλη την ομάδα. Για να ανέβει η παράσταση «ΜΙΑ ΒΑΡΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ» χρειάστηκε συλλογική δουλειά και αφιερώθηκαν πολλές ώρες δουλειάς από πάρα πολλά άτομα. Για αυτό και θεωρούμε ότι πρέπει να ευχαριστήσουμε αυτά τα άτομα ονομαστικά .

Ξεκινώντας από τον δάσκαλο μας η λέξη ευχαριστούμε είναι το ελάχιστο που μπορούμε να του πούμε. Τον κο Στέλιο Βαρυπάτη που είχε αναλάβει το κομμάτι των κειμένων της αφήγησης και του οπτικού υλικού. Τις κυρίες Πέτρου Μαίρη και Ζαχαρίου Γιώτα που ήταν από την πρώτη στιγμή κοντά μας και προσέφεραν την πολύτιμη βοήθεια τους. Τις κυρίες Ζαχαρίου Δάφνη, Πέτσαλη Σοφία, Μαυρομανώλη Άννα, Πέτσαλη Λαμπρινή, Τσομπάνη Μερσίνα και την ογδοντάχρονη Πέτσαλη Ζαφειρώ!! για τα χειροποίητα παραδοσιακά μπουρεκάκια που προσέφεραν στο κόσμο. Την Αργυροπούλου Θωμαή για την βοήθεια της και τον συντονισμό κατα την διάρκεια της παράστασης. Επίσης την θεατρική ομάδα Άνω Θρώσκω η οποία συμμετείχε αφιλοκερδώς καθώς και τον πολιτιστικό σύλλογο Κιμμερίων « Αμφέραος». Τέλος το μεγαλύτερο μπράβο στην ψυχή αυτής της παράστασης το χορευτικό μας το οποίο αποτελείται από τους Λαμπρίνα Κίτσου, Μάγδα Αρχοντίτση, Μαρία Κοντοστόλη, Βούλα Γιαννάκη, Μαίρη Πέτρου, Γιώτα Ζαχαρίου, Ντίνα Κοντοστόλη, Χριστίνα Μανιού, Δέσποινα Τσουρλή, Δάφνη Γούλα, Ειρήνη Σινάνη, Δήμητρα Τσατλογιαννή, Ζωή Κρητικού, Δάφνη Ζαχαρίου, Τάνια Χατζηδημητρίου, Ελένη Κολλαρά, Έφη Ζησίμου, Ρούλα Τζούλα, Σωτήρη Βαλούρδο και Ανδρέα Πυργιώτη και τα μικρά μας Πέτσαλη Αντώνη, Μίμη Λιδακάκη, Ιωάννα Κίτσου, Άννα Μαυρομανώλη, Ειρήνη και Αθηνά Ζουμπούλη,Μαρία Βαρυπάτη, Σοφία Παρασκευαίδου, Βάσια Μάρκογλου, Βασούλα Τσουρλή, Σοφία Τσουβαλά και Μαρία Παπακώστα. Αυτά τα παιδιά κόπιασαν για περισσότερο από τρείς μήνες και αφιέρωσαν πολύτιμο προσωπικό χρόνο για να μας παρουσιάσουν αυτήν την πραγματικά όμορφη παράσταση που συγκίνησε τους μεγαλύτερους και ξύπνησε μνήμες του παρελθόντος.

Έυγε σε όλους.

Με εκτίμηση το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

5  +  3  =