Αποκριάτικος μικρασιάτικος “μεζές” Νέας Ερυθραίας

ame4

Αυτή η Δευτέρα στη Νέα Ερυθραία, η πρώτη του μήνα, ήταν αποκριάτικη και  πάνω από όλα μικρασιάτικη. Τα μέλη και οι φίλοι της Ενωσης Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας έσμιξαν για άλλη μια φορά, σε μια μεγάλη μικρασιατική παρέα στο φιλόξενο χώρο του Λαογραφικού Μουσείου και γλέντησαν με την ψυχή τους.

Μασκαρεμένοι, “ντυμένοι” ή με τα καθημερινά τους, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου, πήραν το “μεζέ” τους, ανηφόρισαν στη Νέα Ερυθραία και έζησαν άλλη μια  γνήσια βραδιά, γεμάτη κέφι και χορό. Οπως ήταν φυσικό, ο αστείρευτος Κυριάκος Μαρτάκης, αρχηγός των μασκαρεμένων,  έδωσε με τον ξεχωριστό του τρόπο το σύνθημα, για να ξεκινήσει η βραδιά με χαμόγελα,  πειράγματα, τραγούδια και χορούς.

Η πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα ή αλλιώς “πάρε το μεζέ σου κι έλα” στη Νέα Ερυθραία είναι πια θεσμός και ανοικτή σε όλους όσους  θέλουν να ζήσουν από κοντά τη μεγάλη μικρασιατική  οικογένεια και αγκαλιά, κόντρα στην οικονομική και κοινωνική κρίση. Αρκεί μόνο να υπάρχει η καλή διάθεση και το χαμόγελο. Φαγητό και ποτό υπάρχει πάντα για όλους!!!

Δείτε το βίντεο

Δείτε τις φωτογραφίες

[nggallery id=89]

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

  +  53  =  57