Από την ΑΛΩΣΗ και τον Μικρασιατικό Ξεριζωμό στις ΙΩΝΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Σε ένα κατάμεστο από μέλη και φίλους της Ενωσης Μικρασιατών Θήβας Συνεδριακό Κέντρο, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Μαίου το βράδυ, η ετήσια εκδήλωση για την Αλωση της Πόλης και το κλείσιμο της χρονιάς για τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου.

Η Βοιωτική Χορωδία με 45 μέλη από τους Μικρασιάτες της Λιβαδειάς και ο χοράρχης Κωνσταντίνος Λέκκας μάγεψαν το κοινό που κατέκλυσε το χώρο και απόλαυσε ένα μουσικό ταξίδι «Ορατόριο» με θέμα από την Αλωση ως τον Μικρασιατικό Ξεριζωμό.

Ξεχωριστή ήταν και η παρουσία των χορευτικών τμημάτων Νηπίων, Μαθητών Δημοτικού, Μαθητών Γυμνασίου και Ενηλίκων που καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους.

Το ΔΣ ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι και ανανέωσε το ραντεβού για το Σεπτέμβρη στις εκδηλώσεις Μικρασιάτικα, οι οποίες από φέτος θα ονομάζονται «ΙΩΝΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ».

Ευχαριστούμε τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση, ανάμεσά τους ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου, Αρχιμανδρίτης π. Νικόδημος Κάστιζας, ο Αντινομάρχης Γιώργος Παπαργύρης, ο πρόεδρος του ΔΣ Δήμου Θηβαίων Ελισσαίος Μαμμής, οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Βενιζέλος και Ελένη Πέτικα, ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Θεόκλητος Σβίγγος, η πρόεδρος της Χορωδίας του Πνευματικού Κέντρου Ελένη Τζουβέ, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ανδρέας Χατζησταμάτης και Σπύρος Νικολάου, η πρόεδρος του Συλλόγου ΑΜΕΑ Αγιοι Ανάργυροι Αθηνά Ραϊκου, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ισμήνη Μαρία Θαλασσινού, ο επίτημος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ανδρέας Γιαννόπουλος, ο πρώην υφυπουργός Γιώργος Κατσιμπάρδης και οι εφημέριοι του Αγίου Κωνσταντίνου Παναγιώτης Κάνιαρης και Αγίων Θεοδώρων Κωνσταντίνος Νικολάου.

Με τιμή

Το ΔΣ

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

  +  42  =  52