Αφιέρωμα στους Μικρασιάτες του Ρεμπέτικου τραγουδιού από το Μικρασιατικό Σύλλογο Καισαριανής

Στις 2 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε από το Μικρασιατικό Σύλλογο Καισαριανής εκδήλωση με θέμα “Αφιέρωμα στους Μικρασιάτες του Ρεμπέτικου τραγουδοιύ” που επιμελήθηκε ο Καισαριανιώτης μουσικός Γιώργος Αλτής.

Ακούστηκαν γνωστά τραγούδια των Γιόβαν Τσάους, Κ.Σκαρβέλη, Σ. Παγιουμτζή, Κ.Καριπή, Τσανάκου, Α. Χατζηχρήστου, Α. Δ…έλια, Β. Παπάζογλου, Σ. Παντελίδη, Ζ. Κασσιμάτη, Γ. Δραγάτση, Π. Τούντα, Σ. Περιστέρη και Κ.Κοφινιώτη, όπως 5 Μάγκες στο Περαία, τικ τακ ο χτύπος της καρδιάς, γλυκοχαράζουν τα βουνά, μες της Πεντέλης τα βουνά, πες το ναι και ας είναι ψέμμα, αμανές Τσανάκου, η άμαξα μες τη βροχή, το χαρέμι στο χαμάμ, λαχανάδες, ένας μάγκας στο Βοτανικό, μούφαγες τα δαχτυλίδια, οφ αμάν Καραπιπερίμ κ.α πολλά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος και όλο το Δημ. Συμβούλιο, ο Επίτιμος Δήμαρχος Π. Μακρής, ο π. Δήμαρχος Γ. Κατημερτζής, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου μας Σαράντης Μολυνδρής, εκπρόσωποι των Μικρασιατικών Συλλόγων Λαυρίου και Βύρωνα και πλήθος κόσμου που κατέκλεισαν την αίθουσα, τη βεράντα και το φουαγιέ. Χόρεψε ολιγομελής ομάδα του χορευτικού συγκροτήματος του Συλλόγου μας, υπήρξε μεγάλο κέφι και στο τέλος κατενθουσιασμένος ο κόσμος χειροκροτούσε για πολύ ώρα τους καλλιτέχνες. Ευχαριστουμε πολύ για την παρουσία σας.

Κ.Α.

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

3  +  2  =