60 χρόνια Σύνδεσμος Αποφοίτων Ζωγραφείου

zog9

60 χρόνια συμπληρώθηκαν από την ίδρυση του Συνδέσμου Αποφοίτων Ζωγραφείου Λυκείου Κωνσταντινουπόλεως  (ΣΕΖ) ενός  ιστορικού σχολείου που συμπληρώνει 120 χρόνια λειτουργίας και ο Σύνδεσμος με την ευκαιρία αυτή, διοργάνωσε μια λιτή τελετή, την Τετάρτη 6 Μαρτίου στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κωνσταντινουπολιτών, όπου διατελέσαντες πρόεδροι τιμήθηκαν από τους παλιούς δασκάλους τους.

Χάρις σε αυτή την εκπαιδευτική δραστηριότητα, υπάρχουμε κι εμείς, τόνισε ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ.Νίκος Κόλμαν, υπάρχει ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Ζωγραφείου Κωνσταντινουπόλεως  αλλά και ο Σύνδεσμος των Εν Ελλάδι Αποφοίτων του Ζωγραφείου Λυκείου. Τιμώντας τους προέδρους τιμούμε συμβολικά και όλα τα μέλη των ΔΣ του Συνδέσμου και κυρίως τις αξίες που υπηρέτησαν.

Καλεσμένος του Συνδέσμου για μια όπως πάντα ενδιαφέρουσα ομιλία γύρω από τις αξίες, ατομικές και συλλογικές,  ο κορυφαίος  καθηγητής του Μάνατζμεντ  κ. Δημήτρης Μπουραντάς. Η οικονομική κρίση είναι το σύμπτωμα, η αιτία είναι η κρίση αξιών και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο, εμείς εδώ το παρακάναμε ως Ελληνες, τόνισε ο καθηγητής, δεν μπορεί να υπάρξει ατομική ευημερία χωρίς κοινωνική.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις ως άξιοι Ζωγραφειώτες, δασκάλων αλλά και των Προέδρων του Συνδέσμου καθώς  και του πρόεδρου της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών κ. Νίκου Ουζούνογλου.

Δείτε το βίντεο

Δείτε τις φωτογραφίες

[nggallery id=92]

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

2  +  2  =