5ημερη αεροπορική εκδρομή στη Πόλη από τον Σύλλογο Μικρασιατών Λαυρίου

5ΗΜΕΡΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΙΑ

4 ΙΟΥΝΙΟΥ – 8 ΙΟΥΝΙΟΥ

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

Πρωινή αναχώρηση από την Αθήνα. Συνάντηση στο Ε. Βενιζέλος. Άφιξη στην Κων/πολη, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Ξεκινάμε τη γνωριμία μας με την Πόλη του Βυζαντίου. Κλασική ξενάγηση στα σπουδαιότερα αξιοθέατά της. Θα επισκεφτούμε το Βυζαντινό ιππόδρομο, όπου βρίσκεται η στήλη του Θεοδοσίου και ο χάλκινος τρίποδας των Δελφών, τη θρυλική Αγία Σοφία, το Βυζαντινό υδραγωγείο (Γερεμπατάν) και το Μπλε Τζαμί (Σουλτάν Αχμέτ) το μοναδικό με έξι μιναρέδες. Γεύμα σε παραδοσιακό εστιατόριο. Καταλήγουμε στο παλαιό ανάκτορο των Σουλτάνων με τους αμύθητους θησαυρούς, το γνωστό Τοπ – Καπί. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

2η ΗΜΕΡΑ: ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΙΑ

Η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει επίσκεψη στη Χάλκη στη Θεολογική Σχολή. Το μεσημέρι επιστροφή στην Πρίγκηπο για να απολαύσουμε μια βόλτα με τα αμαξάκια και στη συνέχεια σε παραλιακή ψαροταβέρνα φαγητό και μεζέδες παραδοσιακούς. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ξενάγηση)

Πρωινό και άλλη μια μέρα με πολλά αξιοθέατα αρχίζει. Πρώτος σταθμός το Πατριαρχείο όπου θα μας περιμένει ο Παναγιότατος Οικουμενικός Πατριάρχης. Στη συνέχεια θα δούμε την Παναγία των Βλαχερνών και την περίφημη Μονή της Χώρας όπου σώζονται άθικτα τα ωραιότερα βυζαντινά ψηφιδωτά με παραστάσεις από τη ζωή του Χριστού.

4η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΒΟΣΠΟΡΟΣ

Πρωινό και άλλη μια μέρα με πολλά αξιοθέατα αρχίζει. Πρώτος σταθμός το παλάτι Dolmabahce της νεωτέρας τουρκικής αυτοκρατορίας. Το μεσημέρι προαιρετική εκδρομή – κρουαζιέρα στο Βόσπορο με ιδιωτικό πλοιάριο. Ακολουθεί γεύμα σε παραλιακή ταβέρνα με ψαράκι και ουζάκι. Το βράδυ επίσης ακολουθείστε προαιρετικά την πρότασή μας για διασκέδαση σε νυκτερινό κέντρο με καλό φαγητό, μουσική και ORIENTAL. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό με όμορφες εικόνες και με τις καλύτερες εντυπώσεις θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής αφού πρώτα κάνουμε μια στάση στο Μπαλουκλή (Μονή Ζωοδόχου Πηγής) με τα θρυλικά ψάρια και τους Τάφους των Πατριαρχών. Η περίφηση Σκεπαστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) μας περιμένει με τα 4000 μαγαζιά για ενδιαφέρουσες αγορές και πολλά σουβενίρ. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όσοι έχουν Αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου όπου αναγράφονται τα στοιχεία και με Λατινικούς χαρακτήρες μπορούν να ταξιδέψουν με αυτήν.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

 Αεροπορικά εισιτήρια (με Ολυμπιακή)

 Φόροι Αεροδρομίων

 Μεταφορές με πολυτελή υπερυψωμένο πούλμαν

 4 Διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχείο 4* (περιοχή Ταξίμ) κεντρικό στην Κων/πολη

 Τα εισιτήρια για το καραβάκι στα Πριγκηπονήσια

 Ξεναγήσεις με ελληνόφωνο ξεναγό όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

 Ταξιδιωτική ασφάλεια – ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΛΜΒΑΝΕΤΑΙ:

 Είσοδοι σε μουσεία, ποτά, φιλοδωρήματα

 Ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 670 ΕΥΡΩ

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 120 ΕΥΡΩ

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 20 Μαΐου στο τηλέφωνο 2292023114 (πρωινές ώρες).

Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

  +  74  =  77