Μικρασιατικό Αντάμωμα στο Χαλάνδρι

Προς τους

Αδελφούς Μικρασιατικούς Συλλόγους

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι ο σύλλογος Μικρασιατών Χαλανδρίου «ΡΙΖΕΣ» είχε την πολύ ωραία ιδέα να διοργανώσουν σε συνεργασία με όσους το δυνατό περισσότερους αδελφούς συλλόγους, το « πρώτο Μικρασιάτικο αντάμωμα », το οποίο θα γίνει στο πάρκο Μικρασιατών στο Χαλάνδρι, το δεύτερο Σάββατο του Σεπτεμβρίου (10-9-2011).

Το αντάμωμα αυτό θα είναι ένα είδος φεστιβάλ το οποίο θα γίνεται κάθε χρόνο και θα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις (Μικρασιατικού περιεχομένου)για το κοινό.

Καλούμε όλους τους αδελφούς συλλόγους να στηρίξουν με την συμμετοχή τους την ιδέα του Μικρασιατικού ανταμώματος, ώστε να αποδείξουμε σε όλους ότι όλοι εμείς οι απόγονοι της Γης της Ιωνίας είμαστε εδώ, με πολύ αγάπη για τις ρίζες μας, μαχητικοί, ενωμένοι και δεν θα αφήσουμε ποτέ να ξεχαστεί η ιστορία και ο πολιτισμός της Αλησμόνητης Μικράς Ασίας της Γης των προγόνων μας.

Όσοι βρίσκουν αυτή την προσπάθεια ενδιαφέρουσα, παρακαλούνται να ενημερώσουν και άλλους αδελφούς συλλόγους και να επικοινωνήσουν με τον κύριο Νίκο Καραμπουρνιώτη (μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου Μικρασιατών «ΡΙΖΕΣ», στο τηλέφωνο 6942691267.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Παρασκευή Σαριντζιώτη-Παπαγεωργίου

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

  +  31  =  37