14ος Ακριτικός Κύκλος

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ» και η Οργανωτική Επιτροπή σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις παράδοσης και πολιτισμού του “14ου ΑΚΡΙΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ” που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 18, το Σάββατο 19, την Κυριακή 20 και τη Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010 στο χώρο του πρώην στρατοπέδου ″ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ″ στη Σταυρούπολη.

Στον 14ο Ακριτικό Κύκλο θα πραγματοποιηθεί και η «1η Συνάντηση Παραδοσιακών Χορωδιών» με τη συμμετοχή επτά (7) παραδοσιακών χορωδιακών συνόλων.

Ακόμη, επίλεκτα χορευτικά συγκροτήματα απ’ όλη την Ελλάδα, Ποντιακά θεατρικά δρώμενα, εκθέσεις βιβλίων, μουσικών έργων, είδη λαϊκής παραδοσιακής τέχνης και γαστρονομίας, βιντεοπροβολές με θέματα από τον Πόντο και πολλοί καταξιωμένοι Πόντιοι καλλιτέχνες αποτελούν τη θεματολογία των εκδηλώσεων.

Δεκατέσσερα χρόνια πέρασαν κι όμως είναι πολύ λίγα για να καλύψουν αυτό το ευρύ φάσμα και τον πλούτο του πολιτισμού της γης του Πόντου.

Έτσι και εμείς συνεχίζουμε με το ίδιο μεράκι την αδιάκοπη προσπάθεια για τη διάσωση και διάδοση της τεράστιας πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Στήριγμα της ανιδιοτελούς μας προσπάθειας η δική σας αγάπη, συμπαράσταση και υποστήριξη.

Δεκατέσσερα χρόνια τώρα συνομιλούμε τη γλώσσα της καρδιάς.

Δεκατέσσερα χρόνια τώρα ταξιδεύουμε μαζί στους δρόμους της παράδοσης.

Ήχοι και εικόνες μας συντροφεύουν.

Ανοίγουμε ακόμη έναν κύκλο, και σας περιμένουμε………..

Το πρόγραμμα αναλυτικά 12selido_pdf

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                         Η Γεν. Γραμματέας

Παύλος Γαλεγαλίδης                                    Αναστασία Σαββίδου

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση

48  +    =  57