Το “τσίκνησαν” οι Μικρασιάτες στα Μελίσσια

mel20

Μικροί και μεγάλοι  τσικνίστηκαν για τα καλά  το βράδυ της Πέμπτης στα Μελίσσια. Ο Μικρασιατικός Σύλλογος Αγιος Γεώργιος Γκιούλμπαξε  κάλεσε τους φίλους του την Τσικνοπέμτη το βράδυ στο β΄όροφο του Πολιτιστικού Κέντρου Μελισσίων  να φέρουν τους μέζεδες τους και να διασκεδάσουν όλοι μαζί σαν μια οικογένεια και τα κατάφερε. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε, γέμισε ασφυκτικά τη αίθουσα, γεύθηκε τους μεζέδες και τα κοψίδια που φρόντισε να διαθέσει ο Σύλλογος καθώς η ψησταριά δούλευε διπλοβάρδιες… χόρεψε και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Εντυπωσιακή η παρουσία της νεολαίας τους Συλλόγου που χόρεψε σχεδόν τα πάντα και κράτησε το κέφι αμείωτο. Και του χρόνου!

Δείτε το βίντεο

Δείτε τις φωτογραφίες

[nggallery id=90]

 

Σχόλια από Facebook

Σχόλια

, , ,

1 thought on “Το “τσίκνησαν” οι Μικρασιάτες στα Μελίσσια

  1. Θερμά συγχαρητήρια !!!!!!

    Ο Πρόεδρος Βασίλης Ροσταδάκης,το Διοικητικό Συμβούλιο και ΟΛΑ ΤΑ ΜΈΛΗ και οι φίλοι του Συλλόγου Μικρασιατών ” Αγιος Γεώργιος Γκιούλμπαξ娔 καταθέτουν την ψυχή τους για να κρατήσουν την παράδοση ζωντανή και η ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ των Μικρασιατών στα Μελίσσια και στο Δήμο Πεντέλης να ειναι μαζί.Πρωτοστατούν σε όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις,κρατώντας άσβεστη την φλόγα της αγάπης, της προσφοράς για τους νέους μας.Με αφετηρία την συνείδηση τους και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ “κάποια χαμόγελα ικανοποίησης , αναγνώρισης και σεβασμού”
    Αποτελούν για το Δήμο μας πρότυπο ήθους και πολιτισμού !!!!

Απάντηση