Εναρξη μαθημάτων των χορευτικών τμημάτων της Ενωσης Μικρασιατών Θήβας

ΘΗΒΑ 25 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

banner-1

Σας γνωρίζουμε ότι η Ενωση Μικρασιατών Θήβας συνεχίζει και φέτος τα μαθήματα χορού για ενήλικες. Τα μαθήματα γίνονται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 3ου Νηπιαγωγείου στο Συνοικισμό, κάθε Τετάρτη από: 19:00-21:00.

Υπεύθυνη χορευτικού ενηλίκων: Χριστίνα Στέρπη (6944509334).

Υπενθυμίζουμε τη λειτουργία των χορευτικών τμημάτων για μαθητές Νηπιαγωγείου-Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου κάθε Σάββατο πρωί και τις ώρες: 10:00-13:00.

Υπεύθυνη χορευτικού μαθητών: Λούβρου Αλέκα (6978468517)

Τα μαθήματα έχουν ξεκινήσει και γίνονται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 3ου Νηπιαγωγείου στον χώρο του 3ου Δημοτικού Σχολείου στο Συνοικισμό.

Ελπίζουμε στη συμμετοχή και την βοήθεια στην προσπάθεια της Ενωσης για την ανάδειξη της ιστορίας και του πολιτισμού της Μ.Ασίας.

Σας ευχαριστούμε

Το ΔΣ

ΕΝΩΣΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΘΗΒΑΣ

ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ & ΟΜΗΡΟΥ, Π.ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΣ

mikrasiatesthivas@gmail.com

mikrasiatesthivas.wordpress.com

ΘΗΒΑ 25 Οκτωβρίου 2009
Κατάλογος Ιστοσελίδων – Internet Sites.gr – Online Directory

Σχόλια από Facebook

Σχόλια

1 thought on “Εναρξη μαθημάτων των χορευτικών τμημάτων της Ενωσης Μικρασιατών Θήβας

  1. Απευθύνομαι στους υπεύθυνους του Συλλόγου και στην χοροδιδασκάλα.Εάν θέλετε να μάθετε στο χορευτικό σας και χορούς από τη Σινασό Καππαδοκίας που είναι ελληνικότατοι και άγνωστοι σχεδόν.Υπάρχει σχετική εργασία μου στο Tsαmiko.gr την οποία μπορείτε να διαβάσετε για ενημέρωσή σας. Εάν συμφωνείτε ,μπορώ να έλθω ,ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ για να τους δείξω στο χορευτικό σας.Τους έδειξα σε αρκετά χορευτικά συγκροτήματα και έκανα ειδική εκπομπή στην ΕΤ-1 με τον κ.Παν.Μυλωνά,από την οποία ανέβασα 5-6 χορούς στο κανάλι μου kyriakosvita (Yootube) για να πάρετε μια μικρή ιδέα.Τηλ.210 9564503.

Απάντηση