Ανοιχτή επιστολή της Θεατρικής Ομάδας των Μικρασιατών Θήβας στο Δήμαρχο Θηβαίων

Ανοιχτή επιστολή στο Δήμαρχο Θηβαίων

 

 

Κύριε Δήμαρχε ,

 

Με ιδιαίτερη λύπη , ως θεατρική ομάδα της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας ( Θηβαϊκή Σκηνή) που δραστηριοποιείται στην πόλη μας , διαπιστώσαμε την πρόχειρη και αδιάφορη αντιμετώπιση προς εμάς , σχετικά με τη διάθεση αίθουσας ώστε να ανέβει παράσταση για φιλανθρωπικό σκοπό .

 

Συγκεκριμένα με επιστολή μας προς τη ΔΗΚΕΘ , αφού ειχαν προηγηθεί και τηλεφωνικές επικοινωνίες , ζητήθηκε η παραχώρηση του Συνεδριακού Κέντρου (αίθουσα Αλεξ. Κοφίνης) προκειμένου να ανεβάσουμε παραστάσεις στις 10 , 11 και 12 Φεβρουαρίου για την ενίσχυση των παιδιών του Ειδικού Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Θήβας .

 

Ακόμη περιμένουμε την απάντηση !!!!!!!!!!!!!!!!

 

Θελήσαμε σε αυτη τη δύσκολη εποχή που ζούμε όλοι μας να δώσουμε , χωρίς προσωπικό οικονομικό όφελος , λίγη χαρά στους πραγματικούς Ήρωες της Ζωής .

Αυτό μας το στερήσανε ………………….

 

Χωρίς να αναφερόμαστε σε σας , άνθρωποι που εμπιστευτήκατε να υπηρετούν τους Θηβαίους πολίτες από θέσεις ευθύνης σε Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση φαίνεται να συμπεριφέρονται με λιγότερο σεβασμό και ανεξήγητη προκατάληψη .

 

Πιστεύουμε ότι στο μέλλον θα αντιμετωπιστούμε με διαφορετικό τρόπο που θα μας ενθαρρύνει αντί να μας απογοητεύει όπως τώρα .

 

Ευχαριστούμε για την προσοχή σας και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες .

 

Τα μέλη της Θηβαϊκής Σκηνής

Αντώνης Φωτιάδης

Αλέξανδρος Κωνσταντινίδης

Μαρίζα Βέκιου

Σταμάτης Μπρίκας

Σαπφώ Μακρή

Γεώργιος Γελέκας

Βάσω Καρανίκα

Λεμονιά Κουτσοβασίλη

Ντέμη Μπόγρη

Κλαίρη Πλατσά

Παναγιώτης Συκαράς

Σχόλια από Facebook

Σχόλια

, ,

2 thoughts on “Ανοιχτή επιστολή της Θεατρικής Ομάδας των Μικρασιατών Θήβας στο Δήμαρχο Θηβαίων

  1. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ…

  2. Οι απόγονοι των ξεριζωμένων Μικρασιατών ξέρουν καλύτερα από τον καθένα τη σημασία της Αλληλεγγύης, προς εκείνους που γεύονται την οιανδήποτε μορφή αποκλεισμού, χωρίς να ευθύνονται οι ίδιοι. Άρα ήταν επόμενο να νοιαστούν ιδιαίτερα, για αυτά τα παιδιά τους “Ήρωες της ζωής”!Κρίμα που η γραφειοκρατία, γιατί δεν θέλω να σκεφθώ τίποτε άλλο, τους στέρησε αυτή δράση αγάπης και διπλό κρίμα που αυτά τα παιδιά στερήθηκαν αυτήν την ζεστή αγκαλιά!

Απάντηση